Skip to main content

Moottoriasentaja, Tampere

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan, varaosien maahantuontiin sekä tukku-ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9 M€.

 

Haemme 1-2 asentajaa moottorikokoonpanoon mukavaan ja asiantuntevaan tiimiimme Tampereen Lakalaivaan. Työtehtäviisi kuuluu kunnostettavien moottorien kokoonpano ja osien kunnostus (pois lukien koneistus). Sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito ja valmius tehdä satunnaisesti matkatöitä, lisäksi työssä tarvitaan kohtuullista englannin kielentaitoa. Työkokemus alalta katsotaan eduksi ja soveltuva koulutus tehtävään on esimerkiksi raskaankaluston tai maansiirtokoneen asentajalla. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne. Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät, hyvät työterveyspalvelut, säännöllisen päivätyön sekä vakavaraisen yrityksen tuen. Yrityksessämme on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi moottoriasentajaksi osaamisesi mukaan.

 

Lisätietoja antaa Jari Sinersalo 040 774 1800 pe 5.11. klo 14-15 tai ke 10.11. klo 14-15 tai sähköpostilla jari.sinersalo@tammerdiesel.fi

 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla: jari.sinersalo@tammerdiesel.fi

 

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Moottoriasentaja, Tampere

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus