Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Mukavaa myyntityötä alanvaihtajille Fortumin tiimissä, Torrevieja.

Haemme Fortumin kasvavaan tiimiimme Espanjan Torreviejaan aikuisia työtovereita. Keski-ikäiset, kolmekymppiset tai kovemmankin kokemuksen kansalaiset huomio!

Me Rainmakerillä etsimme nyt uusia vahvistuksia Espanjan Torreviejaan Fortumin puhelinmyyntitiimiimme. Meillä pääset kehittymään myyjänä ja konsultoimaan Fortumin sähköpalveluiden kuluttaja-asiakkaita. Etsimme aivan tavallisia ihmisiä porukkaamme, kokemusta tärkeämpänä pidämme halua oppia! Seuraavat aloituskoulutuksemme kevään aikana.


Työstä maksamme kiinteän tuntipalkan sekä toimialan parhaimmistoon kuuluvat myyntiprovisiot. 

Meillä myyntineuvottelijat tienaavat keskimäärin 1600 e/kuukaudessa.

Fortumin puhelinmyyntitiimissä

kontaktoit puhelimitse Fortumin nykyisiä kuluttaja-asiakkaita. Tähän työhön tarvitset ennen kaikkea innostuneen ja positiivisen asenteen myyntiin ja asiakkaittesi kohtaamiseen. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutuksen, joten aiempaa myyntikokemusta et tarvitse. Sinulta odotamme täsmällisyyttä, huolellisuutta sekä kykyä työskennellä avokonttorissa. Tavoitteellisuus ja hyvä pelisilmä auttavat sinua eteenpäin keskusteluissasi asiakkaittesi kanssa. Työtäsi ja viihtymistäsi tukee myös positiivisen kilpailuhenkinen ja hyvän hengen omaava tiimisi! 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.


Haluatko osaksi menestystarinaamme?
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi ja potentiaalisi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä Rainmakerilla? Jatkamme mielellämme kanssasi keskustelua aiheesta. Jätä vain yhteystietosi oheisen hakulinkin kautta ja palaamme sinulle asiaan puhelimitse! Halutessasi kuulla lisää meistä vastaamme kysymyksiisi WhatsAppilla, sekä puhelimitse arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana p. +358407147996 / Kirsi.

Paikkakunta: Torrevieja

Työaika: 30h/vko

Palkka: 1000e/kk + provisio

Aloitus: Kevät 2022

Mukavaa myyntityötä alanvaihtajille Fortumin tiimissä, Torrevieja.

Torrevieja, Alicante
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus