Skip to main content

Muottikirvesmies

ProMesta työllistää rakennusalan ammattilaiset pitkiin työsuhteisiin. Hyppää mukaan ammattilaisten joukkoon. Takaamme ammattilaisillemme vakaan työn.  Meillä on aina pitkät työkeikat, erittäin kilpailukykyiset palkat sekä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Toimimme Etelä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä.

Etsimme kokeneita MUOTTIKIRVESMIEHIÄ Espoon Matinkylään. Tarjolla on pitkäkestoinen työmaa, johon on hyvät kulkuyhteydet. 

Kohteessa on tarvetta ammattilaisille, joilta luonnistuvat kappaletavaramuotit pitkästä tavarasta sekä tarvittaessa muutkin vaihtelevat kirvesmiehen tehtävät kuten paikallavalutyöt ja raudoitukset.

Ammattilaisena kuvienluku ja itsenäinen työskentely ovat sinulle tuttua. Pitkälle työmaalle toivomme löytävämme luotettavat tekijät, jotta kohde etenee aikataulussa. Palkka on tietysti ammattimiehen mukainen ja määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Ammattitaitoiset, luotettavat ja säännölliset työntekijät työllistyvät kauttamme pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Etsimme sinulle ammattitaitoasi vastaavaa työtä ja voit itse valita, minkälaisia töitä haluat tehdä. Aloitteleville ammattilaisille voimme tarjota urakehityksen kannalta hyödyllistä ja sopivasti haastavaa monipuolista työmaakokemusta

Mikäli kiinnostuit, soita ja sovitaan suoraan haastatteluaika tai jätä työhakemus:

Veli-Pekka p.0400 236788 tai [email protected]

Linkki hakulomakkeeseen: http://promesta.likeit.fi/apply/10914725 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailtasi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti