Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Muottitimpuri

Etsimme asiakasyrityksellemme Jyväskylän seudulle itsenäisesti työskentelevää MUOTTITIMPURIA.

Tämän tehtävän työt koostuvat muottikirvesmiehen töistä, esim. muottien pystytyksestä, esivalmistelusta, työsaumojen teosta, onteloasennuksista välipohjaan ja seinien teosta suurmuoteilla.

Toivemme sinulta kokemusta muottitimpurin työstä, itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hyvä fyysinen kunto on myös eduksesi tässä tehtävässä, sillä työ saattaa olla ajoittain raskasta. Oma auto helpottaa työmaille kulkemista, mutta ei ole pakollinen. Arvostamme erityisesti tekevää asennetta töitä kohtaan, joustavuutta ja huolellisuutta työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä ja työmaita. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana ja töitä on tarjolla eri kohteissa.

Jos koet, että osaamisesi ja luonteesi osuu kuvaukseen, laita hakemusta tulemaan nettisvujemme sihti.fi kautta. Selaimena toimii parhaiten Chrome.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Miikka Hintikka, 0504444426, miikka.hintikka@sihti.fi

Muottitimpuri

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus