Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mursketyöntekijä

Rannikon Konepalvelu Oy on luotettava ja nopea, täyden palvelun maa- ja kiviainestoimittaja. Yritys on perustettu vuonna 2007. Pääasiallinen toimiala on koneurakointi ja perusideana on tarjota asiakkaille palveluita ja tuotteita kustannustehokkaasti yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Etsimme asiakkaallemme Rannikon Konepalvelulle Raahen seudulle kahta MURSKETYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen tähtääviin työsuhteisiin.

Tehtävänkuva sisältää monipuolisesti erilaisten murskeiden valmistukseen liittyviä työtehtäviä aputöistä maansiirtokoneiden huoltoon ja ajoon. Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis maanrakennusalan ammattilainen. Voit olla alasta kiinnostunut aloitteleva tekijä, joka on valmis oppimaan tehtävät käytännössä ruohonjuuritasolta alkaen ja kehittymään hiljalleen kovan luokan murskeammattilaiseksi!

Jos sinulla on työssä hyödyksi olevia taitoja, kuten kokemusta rakennustöistä tai hitsaamisesta, ne katsotaan ilman muuta eduksesi.

Tarjolla on monipuolinen tehtävä kasvavassa raahelaisyrityksessä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa saat täyden tuen osaamisesi ja ammattitaitosi kehittämiselle.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus perustuu infra-alan työehtosopimukseen ja kasvaa osaamisesi karttuessa.

Jätä hakemuksesi tehtävään linkin kautta!

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, [email protected]

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mursketyöntekijä

86100 Pyhäjoki
Raahe
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti