Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ylläpitosiivooja

Ylläpitosiivooja, Winclean -vakituinen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle YLLÄPITOSIIVOOJAA Tampereella sijaitseviin kohteisiin Hervanta-Kaukajärvi -alueelle. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri tilojen siivous, kuitenkin työskentelyalueesi olisi selkeä ja työkohteet on vakituisia. Työ tehdään arkisin ma-pe klo 6-14 (37,5h/vko).Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Työkohteeseen pääsee kulkemaan tarvittaessa julkisilla. Palkkaus on TES:n mukainen.

Hae tehtävään rohkeasti linkistä https://www.click-hp.fi/hakemus/13957! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Rekrytointikonsultti Meeri Tölli, p. 050 411 6510
Työpaikan osoite: 33840 TAMPERE
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.11.2021
Ilmoitus jätetty: 13.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11005188

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä