Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Muuttoautonkuljettajia Martelalle

Oletko kotonasi auton ratissa? Pidätkö vaihtuvista maisemista, uusista reiteistä ja hyvässä työporukassa työskentelystä?

Kuorma-auton kuljettajana vastaat muuttokeikoilla auton kuljettamisen lisäksi myös muuttomiesten työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta sekä aikatauluissa pysymisestä ja tarvittaessa osallistut myös itse muuttotyöhön. Kuljettajan työ vaatiikin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävä sopii loistavasti oma-aloitteiselle, organisointitaitoiselle ja luotettavalle henkilölle, joka omaa liikenteessä oikean asenteen ja varmat otteet.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, digikorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan erityisesti muuttoautokuljettaja- ja tavaraliikennöintikokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, luotettava ja omaat oikean asenteen ja otteen liikenteessä.

Nyt on tarjolla pidempää määräaikaistatyötä 37,5 h / vko, mutta halutessasi keikkaluonteistakin työtä löytyy. Työ alkavat sopimuksen mukaan. Työpäivät sijoittuvat ma-pe noin klo 06-18 välille. Palkka määräytyy muuttopalvelualan työehtosopimuksesta ja kuljettajan työ kuuluu palkkaryhmään 3.

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi meille siis jo tänään! Voit käyttää myös nopeaa helppohaku toimintoa ja täyttää hakemustasi myöhemmin lisää.

Hae paikkaa viimeistään 08.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: merja.luoma@barona.fi

Muuttopalvelu Grundell Oy Turku

Martela on vuonna 1945 perustettu suomalainen perheyritys.
Suunnittelemme ja toteutamme käyttäjäkeskeisiä työ- ja oppimisympäristöjä, joiden erilaiset tilat tukevat yksilöllisiä tapoja tehdä työtä ja oppia. Uskomme, että inspiroiva ympäristö lisää työn iloa, viihtyvyyttä, hyvinvointia ja tuottavuutta.

Historiamme kuluessa olemme muuttuneet kalustevalmistajasta työ- ja oppimisympäristöjen kehittämisen kumppaniksi. Tuote- ja palveluvalikoimamme kattaa tilojen koko elinkaaren, aina tarvemäärittelystä käytön aikaiseen optimointiin. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme toimialamme parasta laatua ja palvelua. Martelan suunnittelemat ja toteuttamat työ- ja oppimisympäristöt säilyvät tuoreina ja toimivina pitkälle tulevaisuuteen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Muuttoautonkuljettajia Martelalle

Barona Flex
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus