Skip to main content

Muuttomiehiä Martelan palvelutuotantoon Kuopioon

Treeni vai duuni? No miksei molemmat!

Muuttomiehen työpäivät pitävät sisällään ripeitä muuttoja, vaihtuvia maisemia ja hyvän työporukan rennolla ilmapiirillä.

Etsimme muuttomiehiä Kuopioon Martelalle!

Tässä työssä tärkeintä on oikea asenne työtä kohtaan ja halu päästä tekemään hyvää fyysistä kuntoa vaativaa työtä. Muuttomiehenä tarvitset paitsi voimaa, myös taitoa asiakaspalveluun ja sujuvaa suomen kielen osaamista.

Aiempi kokemus muuttomiehen työstä on toki plussaa, mutta se ei ole pakollista.

Muuttoja tehdään ympäri Kuopiota ja Pohjois-Savoa, ja työpäivät alkavat joko Martelan hallilta tai suoraan muuttokohteista. Työajat sijoittuvat tyypillisesti arkipäiville aamusta iltapäivään. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, ja mikä parasta, voit tehdä töitä keikkaluontoisesti silloin kun se itsellesi sopii! Näin ollen työ sopii erinomaisesti myös opiskelijalle.

Martelan työtilanteen salliessa, tarjoamme halukkaille myös muuta työtä kokemuksen sekä halukkuuden mukaan.

Eduksi luettavat asiat:

• Työturvallisuuskortti

• Aiempi kokemus muuttomiehen työstä

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi meille siis jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 14.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: aleksi.heinonen@barona.fi, 0505764153

Martela Oyj

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Muuttomiehiä Martelan palvelutuotantoon Kuopioon

Barona Flex
Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti