Skip to main content

Muuttotöihin Turkuun

Muuttotöihin Turkuun

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

Oletko reipas ja aktiivinen tekijä, joka nauttii fyysistä töistä? Haluatko tehdä töitä rennossa ja iloisessa ilmapiirissä? Haluatko vaikuttaa itse työaikoihisi? Etsitkö joustavaa työtä esimerkiksi opiskeluiden ohelle? Haemme tekijöitä muuttotöihin työskentelemään erilaisissa yritysmuuttoprojekteissa. Työ on vauhdikasta ja monipuolista. Tehtäviisi kuuluvat tavaran kantaminen, järjestely ja pakkaaminen. Jos työkalut pysyvät kädessäsi ja olet tehnyt esimerkiksi aiemmin kalusteasentajan töitä tai siihen liittyviä tehtäviä, voit päästä myös tekemään niitä.

Tarjoamme sinulle joustavan keikkatyön, jossa voit vaikuttaa itse työaikoihisi käytettävyyskalenterin avulla. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja päiväsaikaan. Myös lauantaivuoroja saattaa olla. Pääset mukaan rentoon ja mukavaan työyhteisöön sekä saat hyvän perehdytyksen työhösi. Me myös varustamme sinut asianmukaisesta, joten sinulla ei tarvitse olla varusteita itselläsi. Palkkaus on Muuttopalvelualan TES:in mukainen eli muuttotyöntekijänä palkkaus 11,13 € / h ja kalusteasentajana 12,79 € / h työkokemus huomioiden. Sinulla on mahdollisuus myös päivärahoihin riippuen keikan sijainnista. Sinulla on myös etenemismahdollisuudet kiinnostuksesi mukaan, esimerkiksi kalusteasentajaksi tai jopa oppisopimuskoulutuksella kuorma-autonkuljettajaksi. 

Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Tässä tehtävässä asenne on kuitenkin tärkein, joten hae rohkeasti!

Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit. Meiltä löytyy ammatti- ja kielitaitoa sekä osaamista työsuhdeasioissa. Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin. 

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

muuttopalvelu@eezy.fi

Elina Huuskonen
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 560 8665
elina.huuskonen@eezy.fi

Emilia Raatikainen
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 463 5827
emilia.raatikainen@eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Muuttotöihin Turkuun

Eezy Oyj
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 23.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti