Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Muuttotyöntekijä, kesätyö

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MUUTTOTYÖNTEKIJÄÄ kesäksi touko - elokuun ajalle.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 3-5 vuoroa viikossa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme mukavan kesätyön nuorekkaassa porukassa! Tehtävässä mahdollisuus jatkaa esimerkiksi opintojen ohessa kesän jälkeen.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään heti! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Linkki hakulomakkeeseen: https://www.click-hp.fi/hakemus/13018

---

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.
Työpaikan osoite: 20300 TURKU
Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan
Työ alkaa: heti
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 19.05.2021
Ilmoitus jätetty: 12.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Muuttotyöntekijä, kesätyö

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja