Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Muuttotyöntekijöitä Mikkeliin

Muuttajia keikkaluonteiseen fyysiseen työhön

Haemme Mikkelin alueelle reippaita muuttajia. Eduksesi luetaan aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Oikea asenne hyvää fyysistä työtä kohtaan auttaa tehtävässä. Ajokortista plussaa.

Työssä tarvitset ennen kaikkea voimaa ja huolellista otetta, mutta myös asiakaspalvelutaitoja ja suomen kielen osaamista. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti muuttokohteista.

Ensimmäiset vuorot tarjolla nopealla aikataululla, joten haethan pikaisesti. Vuoroja tarjolla jatkossa 0-5/vko ja voit tehdä töitä keikkaluonteisesti, silloin kun se itsellesi parhaiten sopii.

Tarjoamme halukkaille myös muuta työtä kokemuksen sekä halukkuuden mukaan.

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi meille siis jo tänään!

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi, 0503223278

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Muuttotyöntekijöitä Mikkeliin

Barona Flex
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus