Skip to main content

Myyjä (10-20 h/vko) K-Market Esplanadi ja K-Market Erottaja

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

K-Market Erottaja ja K-Market Esplanadi ovat upealla sijainnilla, aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevia, lämmöllä palvelevia myymälöitä. Kaupat sijaitsevat vain kivenheiton päässä toisistaan. Koostaan huolimatta Erottaja ja Esplanadi ovat varustettu monipuolisilla ja laadukkailla, asiakkaidensa toiveiden mukaisilla tuotevalikoimilla. Molemmat myymälät ovat erityisen tunnettuja lounastarjonnastaan. Lisäksi Erottajalta löytyy Matkahuollon ja UPS:n pakettipalvelut sekä ruokaostosten kotiinkuljetuspalvelu.

Etsimme nyt myymälöihimme kaupan alasta innostunutta ja asiakaspalvelusta nauttivaa myyjää vahvistamaan tiimiämme. Työsuhteen voimme räätälöidä toiveidesi mukaisesti joko toistaiseksi voimassa olevaksi tai määräaikaiseksi. Myös viikkotunnit voimme sopia juuri sinulle sopiviksi (10-20 h/vko). Toivomme sinulta valmiutta työskennellä sekä päivä- ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin.

Meillä jokainen työntekijä on tiimipelaaja ja vastaa asiakkaan ostoskäynnin onnistumisesta. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä tavoitteellisuutta tekemisessämme. Kaikki toimivat tehtävissään ketjun pelisääntöjen ja menetelmien mukaisesti, tavoitteinamme asiakastyytyväisyys, myynti, tulos ja toiminnan sujuvuus. Uskomme myös, että tyytyväinen työntekijä luo tyytyväisiä asiakkaita. Siksi teemme parhaamme, että meillä jokainen työntekijä viihtyy työssään!

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen kaupan alalta tai muista asiakaspalvelutehtävistä sekä Veikkauksen, Matkahuollon ja UPS:n järjestelmien tuntemuksen, mutta tämä ei ole pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- kannustavan työympäristön huipputyökavereilla
- monipuoliset kaupan työtehtävät kahdessa myymälässä Helsingin ytimessä
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä osastovastuulliseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat marraskuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tom Färd, sähköposti [email protected].

Lähetä hakemuksesi 10.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (10-20 h/vko) K-Market Esplanadi ja K-Market Erottaja

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti