Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä, (10-37,5h/vk), K-Citymarket Kokkola

Oletko ahkera, innokas ja työtä pelkäämätön iloinen heittäytyjä? Me etsimme tiimiimme uutta tähteä ja

MYYJÄÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Jos sinulla on aikaisempaa kaupan alan kokemusta, hieno juttu! Jos ei; ei haittaa!

Haussa on nyt kauppaamme uusi moniosaaja ja heittäytyjä. Olemme valmiita perehdyttämään sinut kaupan eri tehtäviin, kunhan sinulta löytyy rohkeutta ja halua oppia uusia asioita. Jos työtehtävät ovat joustavat, niin ovat työsopimuksen raamitkin: voimme tarjota opiskelijalle esimerkiksi 10h sopimusta, jolloin työvuorot painottuvat iltaan ja viikonloppuun. Jos taas olet kokoaikaista työtä etsimässä, pystymme tarjoamaan työvuoroja myös sinun tarpeisiisi.

Arvostamme toki aikaisempaa kaupanalan kokemusta, sillä työtehtäviä tulee olemaan niin osastolla hyllytyksessä, verkkokaupan keräilyssä, paistopisteellä kuin palvelutiskilläkin. Mainitsethan erikseen jos sinulla on vastaavista tehtävistä kokemusta!

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen jossa työtunteja on tarjolla tarpeidesi ja tilanteesi mukaan 10-37,5 h/vko ja pääset aloittamaan työsi heti kun se sinulle sopii!

Työssä noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Palkkasi suuruus määräytyy kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan 11,38-12,89€/h + lisät . Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme oikeat henkilöt heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Edellytämme sinulta

Kiinnostusta ja motivaatiota kaupan eri tehtäviin
Aitoa halua panostaa asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palveluun
Tiimihenkisyyttä
Kykyä palvella asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä edelleen työssäsi useaan eri tehtävään
Hyvän perehdytyksen työhön, kunhan sinulla on intoa ja aitoa kiinnostusta tarttua toimeen!
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön

Arvostamme

Aikaisempaa kaupan alan kokemusta, tai työkokemusta esimerkiksi ravintola-alalta, sillä palvelutiskimme(kin) tarvitsee osaajaa.

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Huomioithan että hakemuksia ja haastatteluja tehdään jo hakuajan aikana ja sopivat henkilöt saatetaan valita tehtävään jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713

Myyjä, (10-37,5h/vk), K-Citymarket Kokkola

Keski-Suomi
Kokkola
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus