Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (13-20 h/vko) K-Market Ruukintie, Seinäjoki

Hakuaika alkaa: 15.08.2022
Hakuaika päättyy: 28.08.2022

Haemme tiimiimme asiakaspalvelusta ja myyntityöstä innostuvaa reipasta työntekijää. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työvuoroja on noin 2-3 viikossa. Työvuorot sijoittuvat kaupan aukiolojen mukaisesti ma-su välille, painottuen kuitenkin enemmän iltaan.

Tehtäviin kuuluvat kaikki kaupan työt hyllytyksestä ja tuotteiden keräilystä kassatyöhön ja kauppakunnon ylläpitoon. Pienessä kaupassa työnkuva on monipuolinen. Meiltä löytyy myös laaja pakettipalvelujen tarjonta kassalta ja Veikkauksen palvelut, niiden osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävään ei edellytetä aikaisempaa työkokemusta kaupasta, mutta se katsotaan eduksi. Tarvittaessa koulutamme tekijän tehtävään.

K-Market Ruukintie sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella Seinäjoen keskustan tuntumassa. Kauppamme on pieni K-Market, ja meidät tunnetaan mm. hyvästä asiakaspalvelusta, kokoon nähden mainiosta valikoimasta ja ruoan verkkokaupan pikatoimituksista. Tulet olemaan meillä tärkeässä asemassa, kun luomme asiakkaillemme entistä parempaa ruokakauppaa!

Tarjoamme sinulle mm.:
• Monipuolisen ja vastuullisen työn
• Vastuullisen ja luotettavan työnantajan
• Nykyaikaisen työympäristön mukavilla työkavereilla
• Mahdollisuuden kehittyä ja edetä alalla
• Mahdollisuuden työskennellä myös K-Market Upassa ja K-Market Nurmossa

Odotamme sinulta:
• Parasta asiakaspalvelua!
• Reipasta, iloista ja joustavaa asennetta
• Hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkeä
• Oma-aloitteisuutta
• Intohimoa kaupan alaa kohtaan
• Vähintään 18 vuoden ikää
• Valmiutta yksintyöskentelyyn

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen. Työsuhde alkaa viimeistään syyskuun loppupuolella. Ole nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] 28.8.2022 mennessä. Lisätietoa antaa kauppias Harri Kankaala p. 0407642166

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (13-20 h/vko) K-Market Ruukintie, Seinäjoki

Kesko Oy Kauppiaat
Seinäjoki
Vakituinen

Julkaistu 29.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti