Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (15-37,5h/vko) K-Market Kannelmäki

Haemme K-Market Kannelmäkeen reipasta ja luotettavaa myyjää tai myyjiä koko-aikaiseen tai osa-aikaiseen (noin 15-37,5 h/vko) työsuhteeseen valittavien hakijoiden tarpeesta riippuen. Työtehtäviin kuuluu työskentelyä kassalla, postipisteellä sekä eri osastoilla. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kassa- tai postipisteellä työskentelystä, mutta opetamme tarvittaessa riittävät taidot työskentelyyn. Tärkeintä työssä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, reippaus ja halu onnistua siinä mitä ikinä aloittaakaan tekemään!

Työ voi sisältää työskentelyä kaikkina kaupan aukioloaikoina, mutta vuorot painottuvat kuitenkin iltavuoroihin sekä viikonloppuihin. Työn ohessa on mahdollista edetä vastuutehtäviin tai kouluttautua kaupanalalla eteenpäin.

Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.

Aloitus lokakuussa tai sopimuksen mukaan.

K-Market Kannelmäki on vilkas oman kylän kauppa Kannelmäen juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kauppamme on inhimillisen kokoinen ja asiakas saa meiltä kaiken tarvitsemansa arjen pyörittämiseen ja vähän enemmän.  Kauppiaalla on myös toinen kauppa Malminkartanossa ja satunnaisesti vuoroja voi olla myös siellä! 

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen antti.mielonen@k-market.com 30.10.2021 mennessä.  Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Merkitse hakemukseen, haetko tehtävää koko-aikaisena vai osa-aikaisena.  Ilmoitamme erikseen haastatteluun kutsuttaville.

K-Market Kannelmäki/
Antti Mielonen 
Klaneettitie 7
00420 Helsinki
Puh. 045 78729240

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Myyjä (15-37,5h/vko) K-Market Kannelmäki

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja