Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (16h/vko), The Athlete's Foot Turku Hansa

OSA-AIKAINEN MYYJÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN (16h/viikko) THE ATHLETE’S FOOT HANSAKORTTELI, TURKU

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja myyntityöstä? Olet tunnollinen ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostunutta osa-aikaista myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen (16h/viikko) huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Hansan myymälässämme ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Tehtävä on määräaikainen kesätyö kevät- ja kesäsesonkiin 04.07.2021 asti.

Odotamme sinulta:
- reipasta ja vastuullista otetta työhön
- valmiutta työskennellä kaikissa kaupan työtehtävissä
- valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden kehittyä sneakereiden ja katumuodin ammattilaiseksi
- mukavan työporukan
- Määräaikaisen kesätyön 4.7.2021 asti

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. The Athlete’s Foot on osa Keskon Vapaa-ajan kauppaa. Muut Keskon Vapaa-ajan kaupan ketjut ovat Intersport, Budget Sport ja Kookenkä.

Lähetä hakemuksesi 16.05.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Karling, Marika.Karling@theathletesfoot.fi

Myyjä (16h/vko), The Athlete's Foot Turku Hansa

Intersport Finland Oy
Varsinais-Suomi
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 03.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja