Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (20-25 h/vko) K-Market Ojakkala ja K-Market Nummela

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa?

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa ja rennon hauskassa porukassa!

Haluamme joukkoomme nyt mukaan innostuneen ja sitoutuneen moniosaajan huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Ojakkalassa sekä K-Market Nummelassa ylittää asiakkaidemme odotukset!

Tulet työskentelemään tarvittaessa molemmissa kaupoissamme Nummelassa sekä Ojakkalassa, joten pystythän liikkumaan vaivatta molempiin kauppapaikkoihin kaupan aukiolojen mukaisesti?

Haemme siis tekijää, jolla on jo kertynyt kokemusta työelämästä useammalta vuodelta sekä näyttöä kehittää liiketoimintaa omalla ennakkoluulottomalla ja rohkealla asenteella että hyvällä esimerkillä!

Odotamme sinulta :
- aitoa kiinnostusta ja osaamista ruokaa ja ruoanlaittoa kohtaan
- mahdollisuutta työskennellä molemmilla kauppapaikoilla vaivatta ja kykyä työskennellä kaikissa kaupan vuoroissa (ma-su 06-22). Tämä tehtävä ei siis sovellu tällä hetkellä päätoimiselle opiskelijalle.
- aitoa, hymyilevää asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä sekä oma-aloitteisuutta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- monipuolisesti päällikkö- ja esimiesvalmennuksia
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Niina Lönnrot, niina.lonnrot@k-market.com.

Lähetä hakemuksesi 31.10.2021 osoitteeseen niina.lonnrot@k-market.com. Haastatteluihin kutsutaan sähköpostilla ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Myyjä (20-25 h/vko) K-Market Ojakkala ja K-Market Nummela

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
03400 Vihti
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus