Skip to main content

Myyjä (20-35 h/vko) K-Market Otaniemi, Espoo

Hakuaika alkaa: 26.01.2022
Hakuaika päättyy: 14.02.2022

Tekijälle työpaikka?

Haluaisitko sinä olla yksi meistä? Tiimimme kaipaa uutta positiivista tekijää.

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus oppia ja kasvaa, vaikka tavoitteenasi olisi esimerkiksi välivuoden jälkeinen opiskelu. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein tekijä ja henkilöstöön panostaminen on meille konkreettinen keino tämän varmistamiseksi. Myyntimme on kovassa kasvussa ja yhteiskunnan auetessa työtä riittää tekijälle.

Toimimme A Bloc Väreessä. A Bloc Väre on Espoon Otaniemessä sijaitseva kauppakeskus, joka on osa Aalto-yliopiston Otaniemen pääkampusta. Väre kauppakeskuksesta löytyvät mm. Alko ja apteekki, ravintoloita unohtamatta. Metrolla pääset perille helposti ja joustavasti. Meillä on Suomen parhaat asiakkaat.

Kauppamme tarjoaa asiakkailleen alueen parhaan valikoiman ja herkulliset ruokaratkaisut. Nopea asiointi, vastuullisuus ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat kauppamme kilpailuetuja. Työt alkavat joustavasti huolellisella perehdytyksellä. Haemme joukkoomme ammattitaitoista asiakaspalvelijaa (20-35h/vk) vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että pystyt työskentelemään kaikissa työvuoroissa.

Meillä Asenne ratkaisee!

Aiempi työskentely laadukkaassa K-ruokakaupassa auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta ei ole välttämätöntä. SAP-järjestelmän, kassajärjestelmän, Postin noutopisteen, Matkahuollon ja muiden kaupan järjestelmien tuntemuksen sekä hygieniapassin katsomme eduksi.

Tarjoamme modernin, innovatiivisen, ihmistä arvostavan ja turvallisen työympäristön. Jotta kaupassa olisi kiva käydä,

Mikäli tunnistit itsesi ja Sinua kiinnostaa työskennellä kaupassa, jonka myynti kasvaa ja kehittyy alueen mukana, laita napakka hakemus ja CV osoitteeseen [email protected]. Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä, haku päättyy viimeistään helmikuun puolivälissä.

Lisätietoja kauppias Aleksi Tapani 050 4219944

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti