Skip to main content

Myyjä (20-37,5h / vko) K-Supermarket Postitalo, Helsinki

K-Supermarket Postitalo on elämyksellisin, ruokaisin ja helpoiten asioitava supermarket Helsingin keskustassa. Pyrimme toimimaan aina vastuullisesti ja ympäristö huomioiden.

Haemme kauppaan moniosaajia erilaisiin myynnin tehtäviin. Edellytämme aiempaa kokemusta kaupan työstä. Työ sisältää paljon kassatyötä, mutta myös muita kaupan tehtäviä. Erityisesti haluaisimme palkata sinut, jolla on kokemusta myös Kotipizzan valmistuksesta. Tärkeintä on kuitenkin palava intohimo tämän työn tekemiseen ja asiakaspalveluun. Työaika on sopimuksen mukaan noin 20-37,5 tuntia / vko ja työ on aamu- sekä iltatyötä, painottuen iltavuoroihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lähetä työhakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected]

Haun voimassaoloaika 23.5.2021 saakka.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta

Aki Luomanen, kauppias

K-Supermarket Postitalo
Elielinaukio 2 G
00100 Helsinki
Mobile +358 400 667 470

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (20-37,5h / vko) K-Supermarket Postitalo, Helsinki

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 03.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti