Skip to main content

Myyjä (30-37,5 h/vko) K-Market Sörkka, Sörnäinen

Hakuaika alkaa: 05.07.2022
Hakuaika päättyy: 31.07.2022

Etsimme tiimiimme kahta reipasta ja oma-aloitteista tekijää vahvistukseksi. Toinen työ alkaisi 1.8.2022 ja toinen puolestaan 1.9.2022 alkaen. Työ on pääasiassa ilta- ja viikonloppu painotteista, joten sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille. Kauppamme sijaitsee vilkkaalla paikalla Helsingin Sörnäisissä ja sinne on hyvät kulkuyhteydet. Jos asiakaspalvelu sujuu sinulta, koet olevasi sosiaalinen ja joustava, et pelkää vastuuta, eikä sinulta mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa, niin ota meihin yhteyttä.

Toivomme hakijalta asiakaspalvelukokemusta, aikaisempaa kaupan alan kokemusta (ei tosin pakollinen), hyvää fyysistä kuntoa (joudumme nostelemaan painavia tavaroita), suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää. Laita hakemukseen mukaan myös suositukset aikaisemmista työpaikoista. Oikeanlainen asenne kuitenkin lopulta ratkaisee.

Tarjoamme mm. Keskon henkilökunta edut, joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden monipuoliseen kouluttautumiseen ja etenemiseen ja ennen kaikkia mukavat työkaverit.

Paikat täytetään sopivan tekijän löytyessä.

Hakemuksen ja CV:n voit laittaa osoitteeseen: [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (30-37,5 h/vko) K-Market Sörkka, Sörnäinen

Kesko Oy Kauppiaat
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 19.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti