Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (30 h/vko) K-Market Kruunu, Punkaharju

Oletko innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kiinnostunut kaupan alasta? Meillä K Market Kruunussa työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja mukavassa porukassa. Meille asiakas on tekemisemme keskiössä ja haluamme tarjota asiakkaillemme kylän parasta asiakaspalvelua ja ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan.

Haemme reipasta myyjää vakituiseen työsuhteeseen (30 h/vko) K-Market Kruunuun. K-Market Kruunu on Punkaharjun sydämessä sijaitseva varmasti palveleva oman kylän kauppa, joka toimii aktiivisesti, monipuolisesti ja on vahvasti mukana sesongeissa.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Kruunussa ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta ja joustavuutta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina sekä viikonloppuisin

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- hauskat ja innostavat työkaverit sekä mukavan työilmapiirin
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- K-ryhmän ostoedun

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antavat kauppiaat Soile ja Tuukka Tenhunen, puh 015 441023.
Lähetä hakemuksesi 4.11.2021 mennessä osoitteeseen tuukka.tenhunen@k-market.com. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Myyjä (30 h/vko) K-Market Kruunu, Punkaharju

Kesko Oy Kauppiaat
Etelä-Savo
58500 Punkaharju
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 05.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus