Skip to main content

Myyjä (30h/vko) K-Market Herkkupuoti ja Tieteenkatu, Tampere

MYYJÄ TAMPEREEN HERVANTAAN K-MARKET HERKKUPUOTIIN JA K-MARKET TIETEENKADULLE (30h/vko)

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko työn, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haemme yhtä myyjää vähintään perhevapaan ajalle. Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on välttämätöntä, mutta tutustutamme sinut talon tapoihin.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- ryhtiä ja puhtia työntekoon
- hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- vähintään 18-vuoden ikää
- kokemusta ruokakaupassa työskentelystä niin hyllyvälissä kuin kassalla

Työ kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei aika mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Työntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehtävän viikkotyötunnit ovat vähintään 30h/vko ja kesto vähintään 31.07.2022 asti. On mahdollista tehdä lisätunteja tarpeen vaatiessa sekä työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa määräajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Miki Rantala, [email protected].
Lähetä hakemuksesi 30.07.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (30h/vko) K-Market Herkkupuoti ja Tieteenkatu, Tampere

Kesko Oy Kauppiaat
Pirkanmaa
Tampere
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 31.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti