Skip to main content

Pienen Traktorin Puoti on Muuruvedellä Torinkulman liiketalossa toimiva kyläkauppa, joka on ollut toiminnassa nyt 2,5 vuotta perinteikkäällä kauppapaikalla. Kyläkaupalla on monipuoliset lisäpalvelut kuten Postin pakettiautomaatti, Veikkaus, kahvio, Alkon noutopiste sekä pienimuotoista vuokraustoimintaa. Vastikään on myös aloitettu pizzaperjantait, joissa ennakkovarauksesta paistetaan pizzoja asiakkaille, erikoisuutena on myös monipuolinen lihatiski, josta myös kotiruokaa tarjolla päivittäin. Tutustu meihin www.pienentraktorinpuoti.fi ja somekanavissa.

Etsitään reipasotteista ja laaja-alaisiin työtehtäviin motivoitunutta, oma-aloitteista sekä työtä pelkäämätöntä tekijää kyläkaupan tiimin vahvistukseksi. Kaupan alan kokemus suotavaa, mutta ei välttämätöntä, jos esimerkiksi omaa hyvät ruoanlaitto- ja leivontavalmiudet työkokemuksen tai ammatillisen koulutuksen myötä. Viikkotunnit 25-37,5 h.

Lisätietoja tehtävästä ensisijaisesti sähköpostilla kauppias@pienentraktorinpuoti.fi tai 0400-586670. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV samaan sähköpostiosoitteeseen. Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

WWW-osoite: https://pienentraktorinpuoti.fi/
Yhteystiedot: Anu Jestoi, 0400-586670, kauppias@pienentraktorinpuoti.fi
Työpaikan osoite: RANTATIE 2, 73460 MUURUVESI
Palkkaus: TES mukainen
Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: muu osa-aikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 31.08.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: kauppias@pienentraktorinpuoti.fi
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Myyjä

Pienen Traktorin Puoti Oy
Kuopio
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus