Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä

Myyjä

Etsimme aktiivisia myyjiä Pohjoismaiden suurimmalle autokorjaamoketjulle.

Sinun työsi tulee olemaan liikkuvaa ja kohtaat asiakkaita erilaisissa tilaisuuksissa, kuten järjestetyissä tapahtumapäivissä. Pääset kokemaan keskisen Suomen mielenkiintoisimmat tapahtumat ja iloiset asiakkaat. Kartoitat työssäsi asiakkaiden autonhuolto- ja korjaustarpeet ja tarjoat niihin Suomen moderneinta huolto- ja korjaamopalvelua.

Et tee työtäsi yksin, vaan sinulla on aina tiimi tukenasi, joten mukaan uskaltaa lähteä vähäisemmälläkin kokemuksella. Käytössäsi on oikeat työvälineet sekä maan paras valmennus.

Aikaisempaa myyntikokemusta ei vaadita, vain halua oppia ja kehittyä hyväksi myyjäksi. Kun sinulla on halu palvella asiakkaita ja olet valmis tekemään töitä, se riittää. Koulutamme ja valmennamme sinusta asiakastyön ammattilaisen. Varmasti.

Ja mikä parasta, tämä tehtävä on aivan uusi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä vaikuttamaan markkinajohtajan tapaan myydä palveluitaan, kasvattaa tunnettuutta entisestään ja nostaa autokorjaamoalan asiakaskohtaaminen uudelle tasolle.

Tehtävässä on tuntipalkka sekä onnistumisten myötä maksettava provisio.

Ole nopea, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on kokoaikatyötä ja hyvät tekijät työllistetään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Myyjä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus