Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä

MYYJÄ, SYNSAM VÄÄKSY

Hei sinä valovoimainen myyntistara! Oletko koskaan miettinyt toimivasi alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla auttamassa ihmisiä antamalla vinkkejä ja ratkaisuja sekä näköön että ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä? Houkutteletko positiivisuudellasi asiakkaita liikkeeseen? Onko sinulle sydämen asia, että asiakas lähtee liikkeestä iloisena ja uudistuneena?

Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö! Haemme nyt HUIPPUMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Synsam Vääksyn iloiseen ja asiantuntevaan tiimiin.

Toivomme sinulta vahvaa myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, halua ja kykyä asiantuntevaan sekä laadukkaaseen myyntityöhön sekä positiivista ja energistä asennetta. Sinulla on silmää tyylille etkä ujostele kartoittaa asiakkaan toiveita. Toimit asiakaspalvelutilanteessa sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Iloinen ja ratkaisukeskeinen asenteesi on myös tärkeä tekijä valinnassamme. Toivomme myös, että sinulta löytyisi ajoittain halua ja mahdollisuus tukea Synsam Trio -liikettämme Lahdessa.

Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä erittäin osaavan ja mukavan työporukan!

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:n palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen [email protected], kuitenkin viimeistään 18.8.2021 mennessä, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisimman pian.

Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa liikevastaava/myymäläpäällikkö Arttu Saari, puh. 040 831 3564 tai sähköpostitse [email protected].

Katso myös www.synsam.fi

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa 2000 ammattilaista ja sen liikevaihto on SEK 3,4 miljardia (2018). Ketjuun kuuluu n. 450 optikkoliikettä, joista n. 30 on Suomessa.

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille ja kukkaroille. Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa korkealla laadulla. Tarjoamme korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita. Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä

17200 Vääksy
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti