Skip to main content

Tule työskentelemään Vianorille – haemme osaavaa tekijää rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista työskentelemään Joensuuhun

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaisia rengas- ja autohuoltopalveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Rengaspalvelumme kasvavat tasaista vauhtia ja autohuoltopalveluissammekin pitää kiirettä. Tarvitsemme siten uuden tiimiläisen Joensuun palvelupisteeseen.

Toimit asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä rengas- ja autohuoltopalveluiden myynnissä palvellen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Olet mukana luomassa ensiluokkaista asiakaskokemusta ja edistämässä asiakkaidemme turvallista ajamista. Tarvittaessa toimit myös autohuollon työnjohdossa osana toimenkuvaasi.

Sinulla on aiempaa kokemusta myyntitehtävistä, mielellään myös myynnistä yritysasiakkaille. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Rengas- tai autoalan tuntemus joko koulutuksen tai kokemuksen kautta sekä englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä!

Haluatko tulla osaksi innostavaa joukkoamme? Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 23.1.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Ilpo Hyttinen, p. 010 401 3031.

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 17 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1100 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi

Myyjä

Joensuu
Vakituinen

Julkaistu 13.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Helsinki
Fonum Oy Ab
Joensuu
Eezy Oyj
Jyväskylä