Skip to main content

PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPAAN HAUSSA TURVAMYYJÄ
Onko sinulla jo entuudestaan työkokemusta päivittäistavarakaupan arkirutiineista ja esim. kassatyöstä? Etsitkö työtä, joka tarjoaisi sinulle uutta haastetta ja monipuolisia työtehtäviä kaupan alalla? Me Eezyllä etsimme asiakaskauppaamme kokenutta myyjää monipuolisiin turvamyyjän tehtäviin, vuorot pääset sopimaan suoraan asiakaskauppamme kanssa.

MITÄ TEHTÄVÄÄN KUULUU?
Tehtävään kuuluvat ihan tavalliset kaupan työtehtävät, esimerkiksi kassatyöskentely ja hyllytys, näiden lisäksi turvamyyjä toimii kaupassa turvallisuusvastaavana. Asiakkaiden palveleminen on luonnollinen osa työtehtävää ja hyvä turvamyyjä pystyykin omalla asiakaslähtöisellä olemuksellaan, näkyvyydellä sekä verbaalisilla taidoillaan luomaan myymälään miellyttävän ilmapiirin niin asiakkaille kuin työkavereillekin. Turvamyyjän täytyy siis olla tietoinen myymälän tapahtumista ja tarpeen vaatiessa turvamyyjä on vastuussa toimenpiteistä. Työvuorot ovat pitkälti iltapainotteisia mutta myös muita vuoroja, kuten aamu- ja yövuoroja, voidaan joskus tehdä.

MITÄ TARVITSET ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ?
Päästäksesi hyvään alkuun ja menestyäksesi tehtävässä tärkeintä on halu kehittyä kaupan alan osaajana ja toimia monipuolisissa tehtävissä. Hyvän asiakaskokemuksen ja -palvelun tuottaminen on sinulle työssäsi mieluisaa ja merkityksellistä. Oletkin palvelualtis ja haluat oman roolisi kautta olla tekemässä vaikutusta kaupan asiakaskuntaan. Turvamyyjäksi voi hakea kuka vaan, mutta aikaisempi myyjän tai vartijan kokemus katsotaan eduksi. Kaupan alan tai turvallisuusalan kokemus ei ole kuitenkaan välttämätön, sillä kaiken oppii tehdessä ja koulutuksissa. Kaikkein tärkeintä on motivaatio.
Turvamyyjäksi kouluttaudutaan vartijakoulutuksen kautta, koulutuksen valituille tarjoaa Eezy.

HAE TEHTÄVÄÄN NÄIN:

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta viimeiseen hakupäivään mennessä. Hakemuksen perusteella sinut valitaan työhaastatteluun. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen-yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Myyjä

Eezy Oyj
Lappeenranta
Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Tampere
Eezy Oyj
Vantaa
Jämijärvi
Hämeenlinna