Skip to main content

Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään (Tripla , Helsinki

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä - jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change -perheeseemme!

Haluamme vahvistaa CHANGE Lingerien Helsingin Triplan myymälän tiimiä vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvilla tekijällä, joka syttyy asiakastyöstä, tavoitteiden saavuttamisesta, sekä tiimin auttamisesta tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta. 

Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset.  

Haemme tiimiimme  20-30h/vko myyjää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. 

Innostuitko? Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä hakemuksesi "hae työpaikkaa" -linkin kautta.

Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme WhatsApp viestin päässä arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana +358405478851 / Tanja M, Rainmaker rekrytointi. 

Tehtävän perustiedot:
Paikkakunta: Helsinki, Kauppakeskus Tripla
Työaika: 20-30h /vko. Myymälän aukioloaikojen puitteissa.
Kokemus: Kokemus vastaavista myyntitehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee.
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Palkka: Kaupan alan TES +mahdolliset bonukset
 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään (Tripla , Helsinki

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti