Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä/digivastaava (30-37,5h/vko) K-Supermarket Ivalo

Haluatko olla mukana kehittämässä tavallista parempaa ruokakauppaa? Onko haaveenasi olla osa Suomen parasta työtiimiä?

K-Supermarket Ivalo on Suomen pohjoisin K-Supermarket. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia ja henkilökuntaan panostaminen on konkreettinen keino tämän varmistamiseksi.
Meillä on Suomen parhaat asiakkaat ja tarjoamme heille joka päivä paikkakunnan parasta palvelua. Verkkokaupan ansiosta meillä voi käydä kaupassa myös kotisohvalta käsin. Kaupan ala kehittyy kovenevaa vauhtia ja haluamme olla edelläkävijä alan kehityksessä.

Etsimme tiimimme myyjää, jonka vastuulla on asiakaskokemuksen kehittäminen verkkokaupassa sekä sähköisissä medioissa. Digivastaavan roolissa huolehdit mm. verkkokaupan ylläpidosta, sosiaalisen median päivityksistä sekä sähköisten alustojen kautta tapahtuvasta asiakaspalvelusta.
Päivästä riippuen työnkuvaasi kuuluu myös muita kaupan tehtäviä mm. asiakaspalvelua, tuotteiden valmistusta myyntiin ja esillepanojen kunnostamista.

Työssä onnistumiseen vaaditaan tietoteknisiä taitoja ja sujuvaa suomenkielistä tekstintuottoa. Perustaitojen lisäksi toivomme että sinulla on aiempaan kokemusta esim. kuvankäsittelyohjelmista, videoiden käsittelystä sekä hallitset sosiaalisen median perustyökalut. Jatkuvalla kouluttamisella varmistamme että taitosi kehittyvät ja asiakaskokemus paranee. Osana K-ryhmää saat käyttöösi modernit työkalut sekä konsernin tukiverkoston.

Arvostamme tiimihenkisyyttä ja reipasta otetta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Odotamme että olet aidosti asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä motivoitunut työskentelemään hektisessä työympäristössä. Aiempi työskentely laadukkaassa K-ruokakaupassa auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta ei ole välttämätöntä. Meillä tärkeintä on asenne, kaiken muun me pystymme sinulle opettamaan!

Kauppiasyrittäjinä tarjoamme sinulle modernin, innovatiivisen ja ihmisiä arvostavan työympäristön. Työnkuva tullaan muokkaamaan valitun henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaisesti. Meillä on kova tekemisen meininki päällä ja tässä työssä et taatusti pääse pitkästymään!

Mikäli tunnistit itsesi niin laita napakka hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.12.2021. Työpaikka tullaan täyttämään sopivan ihmisen löydyttyä.

Lisätietoja tarjolla olevasta työstä ja työympäristöstä antaa kauppias Susanna Kallioinen puh.044-974 8081 tai [email protected]

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä/digivastaava (30-37,5h/vko) K-Supermarket Ivalo

Kesko Oy Kauppiaat
Lappi
Inari
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti