Skip to main content

Myyjä elintarviketiimiin (30h/vko) K-Citymarket Lohja

HALUATKO TÖIHIN, LOHJA K-CITYMARKETIN ELINTARVIKE TIIMIIN

Kesko, jälleen maailman vastuullisin ruokakauppa jo seitsemättä kertaa peräkkäin!
Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme innostuneita henkilöitä, jotka haluaa toimia asiakaslähtöisesti erilaisissa tuoretuoteryhmissä, palvelulinjastossa ja verkkokaupassa, uudistetussa ja nykyaikaisessa myymälässämme.
Edellytämme joustavuutta työajoissa. Työaika n. 30 tuntia viikossa tai tarvittaessa kutsuttava ja palkkaus alan työehtosopimuksen mukainen. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisen kokemuksesi alalta, sekä milloin voisit aloittaa työt. Työ on aluksi määräaikainen syyskuuhun saakka.

Sinun tonttisi
Työtehtäviisi kuuluu monipuolinen kaupantyö, tiimin jäsenenä. Olet valmis joustaviin työvuoroihin aamu kuuden ja ilta kymmenen välillä sekä vaihteleviin tehtäviin. Arvostamme asiakaslähtöistä tekemistä ja vastuun ottamista. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus. Asiakaspalvelu on kaiken tekemisemme keskiössä.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä asiakaskeskeinen asenne ja vastuullisuus, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, yhteistyönä ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme vastuullisia tehtäviä, mukavat työkaverit tiimissä ja miellyttävän työympäristön asiakkaiden parissa.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 25.04.2021 mennessä osoitteeseen:

[email protected]

Lisätietoja:
Kauppias
Hannu Mikkonen
[email protected].
K-Citymarket Lohja, Ojamonharjuntie 61, 08200 Lohja

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

 

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä elintarviketiimiin (30h/vko) K-Citymarket Lohja

03850 Pusula
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 02.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti