Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä erikoistuoteliikkeeseen Triplaan

MelkkoBrew (Viinitalo Melkko Oy) on Suomen suurin ja vanhin kotiviinin, oluen ja siiderin valmistukseen käytettävien aineiden, välineiden ja tarvikkeiden toimittaja. Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme verkkokauppaamme, myymäläämme Lahdessa tai myymäläämme Mall of Triplassa Pasilassa Helsingissä. 

Haemme asiakkaallemme MelkkoBrewlle pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä henkilöä

MYYNTITEHTÄVIIN 

vähittäismyyntiin osa-aikaiseksi ja mahdollisuus myös täysiin tunteihin.

Eduksi katsotaan kiinnostusta kotiviinin, oluen tai siiderin valmistamiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy halu oppia niistä. Toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan myös englannin kielellä tarvittaessa. Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja osaava myynnin ammattilainen.

Haemme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen, joka on aluksi Heimon kautta kuuden (6) kuukauden määräaikaisuus ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työajat ovat sovittavissa. Työt alkavat mahdollisimman pian. 

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä erikoistuoteliikkeeseen Triplaan

Henkilöstöpalvelu Heimo
Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti