Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä, Finlayson Oy, Pop up sesonki, Humppila

Vastuullisuus – rohkeus – uteliaisuus, ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinun toimintasi sydän? Finlaysonilla nämä arvot ovat osa arkea ja jokapäiväistä tekemistä. Finlaysonilla tehdään rohkeitakin päätöksiä, uskalletaan tehdä suuria ulostuloja sekä huolehditaan siitä, että kaikki toiminta on toteutettu vastuullisesta näkökulmasta. Haluaisitko sinä olla mukana parantamassa sekä kaunistamassa ihmisten arkea ja hypätä mukaan inspiroivaan työympäristöön, jossa vallitsee tekemisen meininki?

Miksi Finlayson? Työntekijät vastaavat
• Kiinnostavat tuotteet, joita asiakkaat rakastavat
• Työyhteisössä voi olla oma itsensä, tunteita ja mielipiteitä saa jakaa rohkeasti
• Tiimissä jokainen tekee parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi ja yhdessä teemme maailmasta paremman paikan olla ja elää

Tule siis tekemään arjesta juhlaa ja osaksi lämminhenkistä heimoa, jossa jokaisen työpanos on askel kohti parempaa huomista. Kun asennettasi kuvaa ennakkoluulottomuus ja rohkeus, vain taivas on rajana. Haluamme olla markkinoiden ketterin toimija, johon haluamme juuri sinun periksiantamatonta työpanostasi sekä ratkaisukeskeistä myynnillistä asennetta omaa persoonaasi unohtamatta –Tule kirjoittamaan Finlaysonin värikästä tarinaa, jolla on historiaa jo vuodesta 1820 lähtien.

Tulet olemaan merkittävässä roolissa Finlayson Pop up myymälän sesongin menestymistä omalla myynnillisellä työpanoksellasi. Työtehtäviisi kuuluu myymälän visuaalisen ilmeen ylläpito ja yksilöllinen asiakaspalvelu, joka ylittää odotukset sekä myynti asiakkaan tarve huomioiden. Finlayson on kulkenut pitkän matkan suomalaisten arjessa, ja pääset jatkamaan tätä matkaa myymällä uniikkeja sekä haluttuja ja vastuullisesti tuotettuja kodintekstiileitä asiakkaalle. Myymälässä kaikki tekevät kaikkea, ja työtehtävä sisältää myös kuorman purkua, joten on hyvä, ettet säikähdä fyysistä työtä.

Työ on sesonkiluonteinen ja alkaa 1.11.2021 ja kestää 31.1.2022 saakka. Työtunteja on tarjolla 10 h/viikko, työaika vaihtelee liikkeen aukioloaikojen mukaisesti ja joinain viikkoina työtunteja voi olla enemmänkin tarjolla. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle jolla on joustava aikataulu!

Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta, jolloin myös palkkaus on kaupan TES B1 palkkaryhmän mukainen (11,38 - 12,89 €/h) mukavine ilta- ja viikonloppulisineen.

Finlayson yhteistyössä StaffPointin kanssa etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia osaajia tukemaan missiotaan sekä täydentämään rohkeaa, vastuullista ja innostavaa työkulttuuriaan. Etsimme nyt yhdessä parhaita tekijöitä Finlaysonin myymälöihin. Tulet olemaan yksi finlaysonlaisista, ja työnantajasi on StaffPoint.

Edellytämme sinulta

Tahtotilaa ja sitoutumista työskennellä Finlaysonin brändin ja arvojen mukaisesti
Mahdollisuutta työskennellä koko sesongin ajan
Oma-aloitteellista, rohkeaa ja aktiivista otetta myyntityöhön
Hyvää suomen kielen taitoa
Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

Ikimuistoisen sesongin kannustavassa työympäristössä. Pop upeissa työskennellään pienissä tiimeissä, joten saat ikään kuin Finlayson perheen tukemaan onnistumistasi myynnin ja asiakaspalvelun parissa
Myytäväksi vastuullisesti tuotetut, laadukkaat ja kestävät tuotteet, joiden takana on inspiroivia tarinoita
Olet mukana työvuorosuunnittelun piirissä, joten saat työvuorot tietoosi etukäteen
Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös tulevissa Pop up -sesongeissa sekä edetä halutessasi myös vastuullisempiin tehtäviin, kuten myymälävastaavan rooliin

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi

Myyjä, Finlayson Oy, Pop up sesonki, Humppila

Kanta-Häme
31640 Humppila
Vuokratyö, Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus