Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä, Finlayson Oy, Pop up talvisesonki, Iisalmi KCM

Vastuullisuus – rohkeus – uteliaisuus, ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinun toimintasi sydän? Finlaysonilla nämä arvot ovat osa arkea ja jokapäiväistä tekemistä. Finlaysonilla tehdään rohkeitakin päätöksiä, uskalletaan tehdä suuria ulostuloja sekä huolehditaan siitä, että kaikki toiminta on toteutettu vastuullisesta näkökulmasta. Haluaisitko sinä olla mukana parantamassa sekä kaunistamassa ihmisten arkea ja hypätä mukaan inspiroivaan työympäristöön, jossa vallitsee tekemisen meininki?

Miksi Finlayson? Työntekijät vastaavat
• Kiinnostavat tuotteet, joita asiakkaat rakastavat
• Työyhteisössä voi olla oma itsensä, tunteita ja mielipiteitä saa jakaa rohkeasti
• Tiimissä jokainen tekee parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi ja yhdessä teemme maailmasta paremman paikan olla ja elää

Tule siis tekemään arjesta juhlaa ja osaksi lämminhenkistä heimoa, jossa jokaisen työpanos on askel kohti parempaa huomista. Kun asennettasi kuvaa ennakkoluulottomuus ja rohkeus, vain taivas on rajana. Haluamme olla markkinoiden ketterin toimija, johon haluamme juuri sinun periksiantamatonta työpanostasi sekä ratkaisukeskeistä myynnillistä asennetta omaa persoonaasi unohtamatta –Tule kirjoittamaan Finlaysonin värikästä tarinaa, jolla on historiaa jo vuodesta 1820 lähtien.

Tulet olemaan merkittävässä roolissa Finlayson Pop up myymälän sesongin menestymistä omalla myynnillisellä työpanoksellasi. Työtehtäviisi kuuluu myymälän visuaalisen ilmeen ylläpito ja yksilöllinen asiakaspalvelu, joka ylittää odotukset sekä myynti asiakkaan tarve huomioiden. Finlayson on kulkenut pitkän matkan suomalaisten arjessa, ja pääset jatkamaan tätä matkaa myymällä uniikkeja sekä haluttuja ja vastuullisesti tuotettuja kodintekstiileitä asiakkaalle. Myymälässä kaikki tekevät kaikkea, ja työtehtävä sisältää myös kuorman purkua, joten on hyvä, ettet säikähdä fyysistä työtä.

Työ on sesonkiluonteinen aikavälillä 2.11.2021 (tai 9.11.) - 31.1.2022. Etenkin ensimmäisillä viikoilla edellytämme käytettävyyttä, sillä myymälä rakennetaan sekä avataan oman tiimin voimin. Tarjoamme erilaisia tuntisopimuksia: keikkasopimus, 5h/vko ja 20h/viikko, mutta työtunteja tulee ajoittain olemaan reilusti enemmänkin, etenkin myymälän rakennuksen ja avajaisten aikaan. Tuothan siis hakemuksessa ilmi käytettävyytesi. Lisäksi halutessasi voit ottaa lisävuoroja vastaan myös muista Finlaysonin myymälöistä. Työaika vaihtelee liikkeen aukioloaikojen mukaisesti.

Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta, jolloin myös palkkaus on kaupan TES B1 palkkaryhmän mukainen (11,38 - 12,89 €/h) mukavine kaupan alan lisineen.

Finlayson yhteistyössä StaffPointin kanssa etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia osaajia tukemaan missiotaan sekä täydentämään rohkeaa, vastuullista ja innostavaa työkulttuuriaan. Etsimme nyt yhdessä parhaita tekijöitä Finlaysonin myymälöihin. Tulet olemaan yksi finlaysonlaisista, ja työnantajasi on StaffPoint.

Edellytämme sinulta

Tahtotilaa ja sitoutumista työskennellä Finlaysonin brändin ja arvojen mukaisesti
Mahdollisuutta työskennellä koko sesongin ajan
Oma-aloitteellista, rohkeaa ja aktiivista otetta myyntityöhön. Finlayson pop up sesongeissa työnkuva on hyvin monipuolinen, joten hyppäät rohkeasti tarvittaessa myös uusiin tehtäviin, kuten paikallisen markkinoinnin ja flyerien jakamisen maailmaan
Hyvää suomen kielen taitoa
Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

Ikimuistoisen sesongin kannustavassa työympäristössä. Pop upeissa työskennellään pienissä tiimeissä, joten saat ikään kuin Finlayson perheen tukemaan onnistumistasi myynnin ja asiakaspalvelun parissa
Myytäväksi vastuullisesti tuotetut, laadukkaat ja kestävät tuotteet, joiden takana on inspiroivia tarinoita
Olet mukana työvuorosuunnittelun piirissä, joten saat työvuorot tietoosi etukäteen
Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös tulevissa Pop up -sesongeissa sekä edetä halutessasi myös vastuullisempiin tehtäviin, kuten myymälävastaavan rooliin

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Staffpointin rekrytointijärjestelmäämme ja liitä mukaan CV sekä hakemuskirje, jossa tuot ilmi relevanttia osaamista juuri tätä työtehtävää ajatellen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimi nopeasti!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään Recright -työkalun avulla, jossa vastaat videoihin omalla ajalla missä ja milloin vain. Kutsu saattaa joskus mennä roskapostikansion puolelle, joten pidäthän silmällä kaikkia sähköpostin kansioita. Videohaastattelun jälkeen prosessi etenee jatkoon päässeiden hakijoiden kanssa puhelinhaastatteluihin. Videoiden sekä puhelinhaastatteluiden pohjalta teemme lopulliset valinnat yhdessä Finlaysonin kanssa.

Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi

Myyjä, Finlayson Oy, Pop up talvisesonki, Iisalmi KCM

Pohjois-Savo
Iisalmi
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus