Skip to main content

Myyjä Hankkija Oy:lle Orivedelle

Kiinnostaisiko monipuoliset myyjän tehtävät Hankkijalla Orivedellä? Jatka lukemista - haemme nyt reipasta myyjää kesäsesonkiin!

Myyjänä tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu-, myynti- ja varastotehtävät sekä kassatyöskentely. Tarkastat myymälään saapuvia toimituksia, pidät myymälän esillepanot houkuttelevina ja huolehdit yleisestä järjestyksestä. Osa tehtävistä on fyysisiä, kuten vaikkapa multasäkkien nostaminen asiakkaille. Auringon paistaessa on myymälöissämme tekemisen meininki.

Meidän porukassa tarvitset

• Erinomaista asiakaspalveluasennetta kiireenkin keskellä

• Reippautta ja oma-aloitteisuutta tarttua töihin sekä rohkeutta kysyä, jos et tiedä

• Hyviä yhteistyötaitoja ja hymyä huuleen

• Vähintään 18 vuoden ikää

• Valmiutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin

• Plussaa on, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta työstä

Töitä on tarjolla keskimäärin 25-30 tuntia viikossa, kesän ajan elokuulle saakka. Työstä maksetaan Kaupan TES:n mukaista palkkaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osaavassa ja innostuneessa porukassa, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 24.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: safija.chabbi@barona.fi

Hankkija Orivesi

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy.

Hankkijalla työskentelee 1070 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 780 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä. www.hankkija.fi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyjä Hankkija Oy:lle Orivedelle

Barona
Orivesi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus