Skip to main content

Myyjä Helsingin Sanomille

Ständimyyjän työ Helsingin Sanomilla

Haemme nyt Helsingin myyntitiimiimme uusia ja innokkaita vahvistuksia pitkiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Koulutamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ja taidot myyntityöhön jonka kautta mahdollistamme sinulle menestymisen myynnin mahtavassa maailmassa. Työssä kohtaamme Sanoman potentiaalisia asiakkaita tarjoten heille Helsingin Sanomia, sekä muita Sanoma mediaperheen tuotteita (mm. Aamulehti, Aku Ankka, Tiedelehti) kiinteillä myyntipisteillämme kauppakeskuksissa, sekä kiertäen tapahtumia ja messuja ympäri Suomen.

6 kuukauden lupaus
Myyjänä urapolkusi Rainmakerilla etenee määrätietoisin askelin. Ensin opiskelet myynnin ja asiakaskohtaamisen perusteet ja hiot taitojasi päivittäin myyntityötä tehdessäsi. Onnistumisesi ja tulotasosi kasvaa päivä päivältä ja tyypillisesti parin kuukauden jälkeen hallitset myynnin taidot jo verraten hyvin.

Valmennamme sinua koko ajan työsi ohessa ja kuusi kuukautta työskenneltyäsi istumme yhdessä alas ja mietimme mikä voisi olla seuraava askeleesi myynnin maailmassa.

Polkuja on tuossa kohtaa useita - voit jatkaa menestyksekästä myyntityötäsi kuten tähänkin saakka tai katsoa jotain muita mahdollisuuksia myynnin parista. Vastuumyyjän tehtävä voi olla myös yksi vaihtoehtosi tai myynnin tehtävät esimerkiksi myymäläympäristössä, yritysmyynnin parissa tai kenties haluat lähteä mukaan esimiesvalmennukseen tähtäimenäsi tulla lähiesimieheksi ja vastata omasta myyntitiimistä ja sen henkilöstöstä.

Palkka ja työsuhde-edut
Maksamme työstäsi sinulle kiinteän tuntipalkan 10 €/h, minkä lisäksi onnistumisista palkitaan aina ruhtinaallisesti lisäansioilla. Keskituntiansio tehtävässä on tällä hetkellä 15 €/h, mutta parhaat myyjät tienaavat tätäkin enemmän.

Tarjoamme myös mahtavia työsuhde-etuja, mm.

  • Sanoman digilukuoikeudet
  • Ruutu + palvelun
  • Sesonkikohtaiset palkitsemisgaalat, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla ja ulkomaanmatkoilla
  • Tiimiraha, jonka yhteisestä käytöstä voitte päättää tiimeissä itsenäisesti
  • Myyntimatkat yhdessä muun tiimin kanssa, esim. Lapin lomakohteisiin Rukalle, Leville, jne.

Työaika
Työtä tehdään arkisin klo 09:00–20:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa sopimuksestasi ja sesongista riippuen. Annamme mahdollisuuden työskennellä myös viikonloppuisin klo 09:00–18:00 välillä.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä

 

Haku on nyt käynnissä
Olen Markus Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta monikanavaisessa ympäristössä ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, ole yhteydessä minuun WhatsAppin kautta tai soittamalla minulle numeroon 040 714 7991 ja kerron sinulle lisää tehtävästä. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi suoraan tehtävään kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Myyjä Helsingin Sanomille

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus