Skip to main content

Myyjä, K-market Kimara, Jurva

Oletko luonnollisen ja aidon asiakaspalveluotteen omaava kaupan alan työtehtävien helmi tai tuleva tähti?

Etsimme

MYYJÄÄ

työskentelemään StaffPointin kautta K-market Kimaraan.

Myyjänä olet ratkaisevan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ostoskäyntiä – saatatkin olla asiakkaan ainut kontakti kaupassa asioidessaan. Työtehtäviisi kuuluu kassan työtehtävien lisäksi hyllytys ja kuorman purku, sekä tietenkin asiakkaiden neuvonta ja palvelu, jolla olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta ja saat hänet valitsemaan kyseisen myymälän yhä uudelleen.

Tässä tehtävässä työskentelykohteenasi on K-market Kimara. Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisessa ympäristössä ja tutustumaan uusiin työtovereihin! Myyjänä olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen ja rahastustilanteen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Sekä saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten.

Työ pohjautuu määräaikaiseen työsuhteeseen, joka sijoittuu 1.5. - 30.9.2021 aikavälille. Työtunteja on tarjolla vähintään 15 h/vko. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,38–12,89€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Edellytämme sinulta

Reipasta asennetta ja iloista palvelumieltä
Kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua
Mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi myyjäksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön

Arvostamme

Aikaisempaa kaupan alan kokemusta ja/tai koulutusta

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja

Pinja Lehtiluoma
Rekrytoinnin moniosaaja
pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni

Myyjä, K-market Kimara, Jurva

Etelä-Pohjanmaa
66300 Jurva
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus