Skip to main content

Myyjä, K-Market Ruokapata, Padasjoki

Oletko luonnollisen ja aidon asiakaspalveluotteen omaava kaupan alan työtehtävien helmi tai aloitteleva tähti?

Etsimme

MYYJÄÄ K-Market Ruokapataan Padasjoelle.

Myyjänä olet ratkaisevan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ostoskäyntiä – saatatkin olla asiakkaan ainut kontakti kaupassa asioidessaan. Työtehtäviisi kuuluu kassan työtehtävien lisäksi hyllytys ja kuorman purku, sekä tietenkin asiakkaiden neuvonta ja palvelu, jolla olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta ja saat hänet valitsemaan kyseisen myymälän yhä uudelleen.

K-Market Ruokapadassa pääset työskentelemään vilkkaan monipuolisessa ympäristössä ja tutustumaan uusiin työtovereihin! Myyjänä olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen ja rahastustilanteen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Toivomme, että Sinulla on kokemusta postin, veikkauksen sekä matkahuollon palveluista, mutta tarvittaessa osan voimme myös opettaa. Tässä työssä saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja pääset kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten.

Työ on määräaikainen, alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen vähintään syyskuun loppuun. Työtunteja on tarjolla 37,5h/vko ja palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,38–12,89€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Edellytämme sinulta

Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
Joustavuutta työvuorojen suhteen ja hyvää käytettävyyttä
Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta
Vähintään 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
Mahtavan tiimin tuen
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakemus kannattaa jättää jo tänään, sillä valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja

Marjo Väätäinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
+358 44 4204 220
marjo.vaatainen@staffpoint.fi

Myyjä, K-Market Ruokapata, Padasjoki

Kanta-Häme
Päijät-Häme
15870 Hollola
Vuokratyö, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus