Skip to main content

Myyjä K-Supermarket Herkkupähkinä, Vantaa

K-Supermarket Herkkupähkinä on hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Varistossa sijaitseva yksityinen lähikauppa. Kauppamme on valittu Alma Median Kultainen Pippuri -kilpailussa yhdeksi Suomen neljästä rakastetuimmasta ruokakaupasta, yli 2.200 ruokakaupan joukosta, ja myyntimme kasvoi esimerkiksi viime vuonna huimat 14 %.

Kaikki toimintamme lähtee nimenomaan meidän asiakkaidemme tarpeista. Paikallisasiakkaamme ovat poikkeuksellisen mukavia ja niin on henkilökuntammekin. Joukkueeseemme kuuluu naisia ja miehiä suhteessa 50:50, tasaisesti kaikenikäisiä. Meillä vallitsee erinomainen tekemisen meininki, eikä kukaan ole meillä tasa-arvoisempi kuin joku toinen.

Etsimme nyt MYYJÄÄ jonka toimenkuva on monipuolinen ja sisältää työskentelyä kaikilla osastoillamme, kuitenkin niin että kunkin päivän ohjelma on tiedossa aina kolme viikkoa etukäteen. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi; perehdytyksen laajuus riippuu aiemmasta ala- ja osastokohtaisesta kokemuksestasi.

Työsuhde on vakituinen. Lähtökohtana on kuukausipalkkainen työ (37,5h/vko), mutta elämäntilanteesi ja toiveidesi mukaisesti työsuhde voi olla myös osa-aikainen, jolloin sovimme tietyn (toiveesi mukaisesti väljemmän tai suppeamman) haarukan jossa viikkotyötuntisi ovat.

Palkka on työehtosopimuksen mukainen, ja lisäksi pääset hyödyntämään mm. koko K-ryhmän hyvät henkilökunta-alennukset.

Edellytämme hakijoilta:

- Oivaltavaa asiakaspalvelutaitoa
- Vastuunkannon, tehokkuuden ja joustavuuden merkityksen syvällistä ymmärtämistä
- Kiinnostusta kaupan tunnuslukuihin (esim. bruttotuotto, hävikki, työteho)
- Halua kehittyä ja kehittää joka päivä
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Suomen kielen taitoa, koska työkieli yrityksessämme on suomi; ruotsin tai englannin kielitaito on etu muttei välttämätöntä
- Pitkäjänteisyyttä, positiivista elämänasennetta ja oman elämän vahvaa hallintaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään lokakuun alussa.

Lähetä hakemuksesi 15.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, kaikille hakijoille vastataan ja hakemustensa perusteella sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä K-Supermarket Herkkupähkinä, Vantaa

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti