Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä / kehityspäällikkö Raumalle

Myyjä / kehityspäällikkö Raumalle

Etsitkö uusia haasteita? Sinulta löytyy paloa myyntiin sekä intoa tehdä kansainvälistä kauppaa? Nyt sinulla on mahtava tilaisuus!

Sähköpalveluita myyvä asiakkaamme etsii vakituiseen työsuhteeseen myyjää / kehityspäällikköä Raumalle.

Tehtävänä sähköistykseen liittyvien palveluiden (materiaalit ja työ) myynti kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Asiakaskunta koostuu pääasiallisesti sähköalan, energiateollisuuden ja telakkateollisuuden asiakkuuksista.

Työtä tehdään pääsääntöisesti suomeksi, mutta hyvä englanninkielentaito edellytyksenä. Sinulla tulee olla vähintään muutamien vuosien kokemus vastaavista tehtävistä ja olemassa oleva verkosto auttaa merkittävästi työssä onnistumisessa.

Hyvät atk-taidot (MS Office ja CRM-järjestelmä, esim. sales force) katsotaan ehdottomasti eduksi.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Työ alkaa ensin vuokrasuhteena, jonka jälkeen vakinaistuminen suoraan asiakkaalle.

Hae paikkaa jo tänään BOLT-sovelluksemme tai nettisivujemme kautta ja nappaa tästä vakituinen pesti itsellesi! Laitathan mukaan CV:n ja palkkatoiveesi.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Myyjä / kehityspäällikkö Raumalle

Rauma
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus