Skip to main content

Myyjä kesäksi (10 h/vko) K-Citymarket Varkaus

Haluatko kesätöihin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä?

Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.

Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Meillä olet tärkeä osa tiimiämme ja varmistat, että yhteinen arvomme asiakas ja laatu kaikessa mitä teemme, toteutuu myös kesälomien aikana. Meillä pääset työskentelemään kassalla, sekä tarpeen mukaan tavaranpurku, esillepano- ja asiakaspalvelutehtävissä tavaratalon eri käyttötavaraosastoilla.

Olemme tänäkin kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, olemme reilu ja luotettava työantaja. Meille on selvää, että kaikille kesätyöntekijöillemme tehdään kirjallinen työsopimus ja panostamme työntekijöidemme perehdyttämiseen.
Meillä into ja asenne ratkaisevat, aikaisempi kokemus kaupan alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- kiinnostusta kaupan alaan
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- kattavan perehdytyksen
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin K-ryhmässä
- hauskat ja innostavat työkaverit
- vastuullisen ja luotettavan työnantajan

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan jo toukokuussa ja päättyy syyskuun lopussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli kesän aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarkettien palvelukseen. Katso oheisesta videosta, mitä Riikka, Samuli ja Laura kertovat työstään meillä.

https://www.youtube.com/watch?v=7KhAAP0-aP0&t=3s

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 9.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
_________________________________________________________________________________

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä kesäksi (10 h/vko) K-Citymarket Varkaus

Pohjois-Savo
Varkaus
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 03.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti