Skip to main content

Oletko tiimimme uusi rengasalan ammattilainen?

Haemme Kotkan palvelupisteeseen

MYYJÄÄ

Haemme ammattitaitoista rengasmyyjää pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen Kotkaan. Tehtäväsi pääpaino on kuluttaja-asiakas- ja b2b myynnissä, mutta toivomme sinulta myös osaamista ja kiinnostusta autonhuoltotehtävistä. Lisäksi osallistut omalta osaltasi palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptimme mukaisesti.

Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, myynnillistä, työtä pelkäämätöntä asennetta sekä joustavuutta. Myyntityöstä sinulla on jo näyttöä ja rengasalan kokemuksen sekä autohuollon osaamisen katsomme eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä päästä mukaan kehittämään toimintaa rengaspalveluiden ja autohuollon osaajien kanssa. Panostamme perehdytykseen sekä henkilöstön koulutukseen ja saat osaavan tiimin tuen työssäsi menestymiseen. Kiinteän kk-palkan lisäksi saat henkilöstöedut ja pääset mukaan organisaation bonusohjelmaan.

Hae tehtävää työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta ja esitä hakemuksessa palkkatoiveesi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 27.5.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö Timo Pirinen puh. 0500 754 774 tai timo.pirinen@euromaster.com

 

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Myyjä Kotka

Kotka
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus