Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä, Kuvatehdas Oy

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme 

Valokuvausliikkeeseen osa-aikaista MYYJÄÄ

Olet luonteeltasi asiaspalveluhenkinen, iloinen ja ystävällinen.
Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä. Olet tarkka, ahkera, luotettava ja pystyt ottamaan vastuuta tarpeen mukaan.

Perehdytämme tehtävään hyvin. Toivomme, että sinulta löytyy jonkin verran kokemusta valokuvausliike myymälästä, osaamista tietokoneista sekä photoshop ohjelman käytöstä. Kaupan alan koulutus katsotaan eduksi. Työvuorot myymälän aukioloaikojen mukaan.

Kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja olet myös taitava tiimipelaaja. Olet joustava ja sinulta löytyy valmiutta työskennellä myymälän aukioloaikojen puitteissa: 

Ma - Pe: 10:00 - 20:00

La: 10:00 - 20:00

Su: 11:00 - 18:00

Työvuoroja on kaikissa pääkaupunkiseudun toimipaikoissa, Iso Omenan, City Centerin, Jumbon, Triplan ja Redin kauppakeskuksissa sekä asematunnelin pisteessä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi 

Myyjä, Kuvatehdas Oy

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus