Skip to main content

Myyjä, Lidl Suomi, Kemijärvi

Oletko kiinnostunut kaupan alasta ja myymälätyöstä? Näetkö itsesi tunnollisena, hyvät vuorovaikutustaidot omaavana tyyppinä? Hienoa, saatat nimittäin olla hakemamme uusi Lidl Kemijärven MYYJÄ.

Etsimme nyt reipasta osa-aikaista myyjää Lidl Kemijärvelle. Työt alkavat kesäkuun alusta ja kesän ajan sopimustunnit ovat 25 tuntia viikossa. Syksyllä on mahdollisuus jatkaa, jolloin sopimustunnit ovat 20 tuntia viikossa. Työvuoroja on joustavasti ma-su välillä ja työajat painottuvat noin klo 8-21 välille.

Myyjänä toimit tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaiden myymäläkokemus on positiivinen. Työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä pääpainon ollessa kassatyöskentelyssä. Tämän lisäksi työhösi kuuluu, esimerkiksi asiakaspalvelua myymälässä, tuotteiden hyllytystä sekä muita esillepanoon ja saatavuuteen liittyviä tehtäviä sekä myymälätilan siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtimista.

Toivomme sinulta:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa eli pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi
  • Intoa tarttua myymälän monipuolisiin, ajoittain fyysisiinkin työtehtäviin
  • Ripeyttä ja reipasta otetta
  • Iloista asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • Vastuunottokykyä

Aikaisempi kokemus vastaavista myyjän tehtävistä on iso plussa, mutta ei välttämätön, koska saat kattavan perehdytyksen työssä pärjäämiseen!

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vastuullisen asiakaspalvelutyön takuutunneilla
  • Kilpailukykyisen palkan. Maksamme kaupanalan TES mukaista palkkaa + Lidl-lisää, joka on aloittavalla työntekijällä 1,5% extraa perustuntipalkan päälle.
  • Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Arvokasta työkokemusta!

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksen meille mahdollisimman pian, koska teemme valintoja jo hakuaikana. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan asiakkuuspäällikkö Kirsi Karhu, kirsi.karhu@barona.fi, p.+358 447022010. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa viimeistään 27.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kirsi.karhu@barona.fi, 0447022010

Lidl Suomi Ky

Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen kokonaisedullisin ostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien.

Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2002 ja menestyneet dynaamisena ja luotettavana työnantajana. Olemme tietoisia vastuustamme työntekijöitämme, liikekumppaneitamme, ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan. Lidlin tavoitteena on kasvaa kannattavasti, mutta samalla haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa. Osallistumme julkiseen keskusteluun, tarjoamme työpaikkoja ja luomme osaltamme talouskasvua Suomeen. Uskomme, että kestävä ja kannattava liiketoiminta on sekä yhteiskunnan, lidliläisten että paikallisten sidosryhmien etu.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyjä, Lidl Suomi, Kemijärvi

Barona
98100 Kemijärvi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja