Skip to main content

Myyjä/lihakakkonen K-Citymarket Riihimäki

Hakuaika alkaa: 30.09.2022
Hakuaika päättyy: 13.11.2022

K-Citymarket Riihimäen elintarvikkeen puolella työskentelee noin 30 työntekijää. Meidän tavoitteena on olla alueen paras ruokakauppa, ihan jokaiselle. Tarjoamme runsaat valikoimat sekä laajat ravintolapalvelut. Meiltä löydät sushipisteen, kahvion ja Leipomo Juuren jauholeipomon. Kauppamme palvelutiski on kaupan sydän, josta saa parhaat liha- ja kalatuotteet sekä asiantuntevan palvelun!  

Haemme palvelutiskillemme kakkoslihavastaavaa, jonka vastuualueeseen kuuluu laadukkaiden lihatuotteiden valmistus, myynti ja tilaukset lihamestarin vapaapäivinä. Etsimämme henkilö on loistava asiakaspalvelija, joka tuntee lihatuotteet ja niiden käsittelyn. Vastuualue jakautuu yhdessä palvelutiskin lihavastaavan kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. lihatilauksien tekemistä, esillepanoa, myyntityötä, valikoiman hallintaa ja lihamyynnin kehittämisen suunnittelua yhdessä lihavastaavan kanssa. Työajat vaihtelevat pitäen sisällään sekä aamu- että iltavuoroja ja myös viikonlopputöitä. Arvostamme joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä myös kaupan muilla osastoilla tarvittaessa. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle: 

Mahdollisuuden lihamyynnin kehittämiseen 

Koulutusta eri järjestelmien hallintaan 

Vastuuta ja haasteita 

Vakaan työnantajan ja kilpailukykyisen palkan 

Odotamme sinulta: 

Lihan ja kalan käsittelytaitoja tai valmiutta niiden oppimiseen 

Ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta 

Oma-aloitteista ja joustavaa työskentelytapaa 

Halua kehittyä ja oppia uutta 

Valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina 

Aloitamme rekrytoinnin heti, joten laita hakemus pian (kuitenkin viimeistään 13.11.2022 mennessä) osoitteeseen [email protected]. Rekrytointi päättyy 13.11.2022 tai kun oikea henkilö on löytynyt. 

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä/lihakakkonen K-Citymarket Riihimäki

Kesko Oy Kauppiaat
Riihimäki
Vakituinen

Julkaistu 14.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti