Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä/moniosaaja (30h/vko) K-Market Kello

Hakuaika alkaa: 15.08.2022
Hakuaika päättyy: 31.08.2022

Etsimme huipputiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kaupanalan moniosaajaa 30h/vko. Tämä tehtävä ei sovellu opiskelijalle. Kauppamme on tuttavallinen ja aito, hyväntuulen lähikauppa Kellon kylässä, Oulun pohjoispuolella. Etsimme positiivista, luotettavaa, ripeää ja oma-aloitteista, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ja idearikasta tiimityöskentelijää, joka ymmärtää tuloksellisen työn merkityksen. Asiakas on meille tärkein ja osaat ottaa tämän huomioon kaikessa tekemisessäsi.

Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat valikoiman kehittäminen, tilaaminen, kuormien käsittely, esillepanojen rakentaminen, kauppakunnosta huolehtiminen sekä myynti- ja asiakaspalvelutehtävät. Ruokakaupassa työskentely on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Meillä on aina reipas tahti, mutta rento ja hauska porukka.

Töitä tehdään kaupan aukioloaikojen mukaisesti aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. Kaupan alan työkokemus ja kokemus Keskon järjestelmistä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:
- aiempaa kokemusta kaupanalan työtehtävistä
- positiivista asennetta
- oma-aloitteisuutta
- reipasta työtahtia
- rehellisyyttä ja avoimuutta
- kykyä toimia tiimissä
- paineensietokykyä
- vähintään 18 vuoden ikää
- suomenkielentaitoa
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle:
- oman kylän mukavan ja aktiivisen asiakaskunnan
- nykyaikaisen työympäristön upouudessa kaupassa
- työtäsi tukevat työkaverit ja kauppiaat
- monipuolisen työn, jossa mahdollisuus kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi.
- K-ryhmän henkilökuntaedut
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

Meidän vahvuuksiamme ovat tuoreus, tehokkuus, asiakkaidemme näköinen valikoima ja iloinen asiakaspalvelu – näistä rakentuu kauppa, jossa on ilo asioida ja työskennellä yhdessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse 31.8. mennessä osoitteeseen [email protected].

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias, [email protected] / 044 570 9316

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti