Skip to main content

Myyjä (n. 15-20 h/vko) K-Market Malminkartano, Helsinki

Hakuaika alkaa: 10.01.2022
Hakuaika päättyy: 30.01.2022

Haemme reipasta ja luotettavaa myyjää osa-aikaiseen (noin 15-20 h/vko) työsuhteeseen K-Market Malminkartanoon. Lomakausien aikana työtunteja voi olla enemmänkin. Työtehtäviin kuuluu työskentelyä kassalla, Postipisteellä sekä osastoilla. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kassalla tai Postipisteellä työskentelystä mutta opetamme tarvittaessa riittävät taidot työskentelyyn. Tärkeintä työssä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, reippaus ja halu onnistua siinä mitä ikinä aloittaakaan tekemään! Työ soveltuu erinomaisesti opiskelijalle tai lisätyöksi jo kaupan alalla toimivalle henkilölle.

Työ voi sisältää pääosin iltavuoroja sekä viikonloppuvuoroja. Sovittaessa voi olla mahdollisuus myös satunnaisiin aamuvuoroihin. Lomakausien aikana on mahdollista tehdä enemmän työtunteja. Kauppiaalla on toinen kauppapaikka Kannelmäen juna-aseman välittömässä läheisyydessä ja työtä voi olla sopimukseen mukaan molemmissa pisteissä.

Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.

Aloitus helmikuussa tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta:
- täysi-ikäisyyttä
- äidinkielen veroista suomen kielen taitoa

K-Market Malminkartano on kompakti paikallinen oman kylän kauppa, joka sijaitsee Malminkartanon juna-aseman lähellä. Asiakaskuntamme koostuu pääosin lähialueen asukkaista sekä läheisen koulukeskittymän opiskelijoista. K-Market Malminkartano tarjoaa kaiken oleellisen arjen pyörittämiseen sekä kattavat lisäpalvelut, kuten asiamiespostin, Matkahuollon ja UPS:n sekä Veikkauksen palvelut.

K-Market Kannelmäki on vilkas oman kylän kauppa Kannelmäen juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kauppamme on inhimillisen kokoinen ja asiakas saa meiltä kaiken tarvitsemansa arjen pyörittämiseen ja vähän enemmän. Kannelmäen kaupalla on myös kattavat lisäpalvelut, kuten laajat pakettipalvelut ja Veikkaus.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen [email protected] 30.1. mennessä. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Merkitse hakemuksen otsikkoon mitä tehtävää haet. Ilmoitamme erikseen haastatteluun kutsuttaville.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K-Market Malminkartano
Antti Mielonen
Pihkatie 6
00410 Helsinki
Puh. 045 78729240

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (n. 15-20 h/vko) K-Market Malminkartano, Helsinki

Kesko Oy Kauppiaat
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 31.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti