Skip to main content

Myyjä osa-aikainen, Jack&Jones, Tripla

Oletko ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen ja olet parhaimmillasi vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa? Sitten voit olla juuri se henkilö, jota etsimme!

Jack&Jones on johtava miestenvaatemerkki, jolla on intohimo Denimiin. Me Jack&Jonesilla uskomme, että henkilökuntamme on avain menestykseen, ja jotta voimme kasvattaa liiketoimintaamme, pyrimme kasvattamaan työntekijöitämme ensin. Kun aloitat meillä työskentelyn, saat ammattitaitoisen ja perusteellisen perehdytyksen. Näin varmistamme, että pääset ensimmäisestä päivästä lähtien sisään tiimiin ja myymälätyöhön.

Meille Jack&Jonesilla on tärkeää, että asiakkaat kohtaavat liikkeissämme positiivisia ja motivoituneita myyjiä. Tärkein tehtäväsi on edistää myyntiä ja löytää asiakkaalle se tyyli ja ratkaisu, jossa hän tuntee olonsa itsevarmaksi ja tyytyväiseksi. Sinun ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen myyntiin ja kaupan päivittäisiin rutiineihin. 

Etsimme Myyjää Triplan myymälään. Jack&Jones on osa Bestseller-konsernia ja lisäksi halutessasi voit työskennellä myös Bestsellerin muiden brändien myymälöissä.

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työtä on tarjolla vähintään 8h/vko. Työsuhde solmitaan StaffPointin kanssa. 

Edellytämme sinulta

Positiivisuutta ja sosiaalisuutta
Tiimityötaitoja
Halua kehittyä myyjän työssä

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja hauskan työn
Paikan mahtavassa tiimissä, jossa sosiaalisuus ja yhdessä tekeminen ovat luonnollinen osa työtä 
Takuun sekä ammatilliselle että henkilökohtaiselle kehitykselle  
Houkuttelevat henkilökunta-alennukset Jack&Jonesille ja myös muille BESTSELLER-tuotemerkeille 

Arvostamme

Kokemusta myyjän töistä tai asiakaspalvelusta, mutta asenne ratkaisee aina lopulta!  

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä kattava CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Meille on tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258

Myyjä osa-aikainen, Jack&Jones, Tripla

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 22.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus