Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä/osastovastaava (sijaisuus) K-Supermarket Kokkola

Jos olet aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta kaupanalalla, valmiina ottamaan vastaan vastuullisia tehtäviä ja tekemään töitä meidän mahtavassa tiimissä, haluamme kerto että etsimme joukkoomme

MYYJÄÄ/OSASTOVASTAAVAA

huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Kokkolassa ylittää asiakkaidemme odotukset.
Työtehtäviisi kuuluvat päivittäistavarakaupan monipuoliset tehtävät, joita ovat mm. vastuu päivittäisestä toiminnasta kuorman hyllytyksestä tilaamiseen, sekä osaston yleisilmeestä huolehtiminen. Toimit tietenkin aina asiakaslähtöisesti ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä on toivottavaa, mutta ei pakollista. Keskon järjestelmien tuntemus on tehtävässä eduksi. Tärkeää on kyky oppia nopeasti ja omata hyvät tietotekniset taidot. Työpäivän aikana askelia kertyy ja hyllytettäviä tuotteita on runsaasti, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja aktiivista otetta.

Työsopimus on määräaikainen alkaen 1.12.2021 ja päättyen 30.9.2022. Työ saattaa kuitenkin jatkua myös tämän jälkeen! Työvuorot tulevat sijoittumaan myymälän aukioloaikojen mukaisesti ja tunteja sopimuksella on vähintään 30h/viikossa. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan 11,38-12,89€/h + mahdolliset vastuulisät.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään!

Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kaupanalan kokemusta. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, mutta etsimme nyt erityisesti tekijää, jolta löytyisi jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaupassa työskentelystä.
Erinomaista palveluasennetta, sekä halua luoda hyvä fiilis asiakkaalle
Oma-aloitteista ja ripeää otetta työtehtäviin
Halua oppia uutta omaksua kaupan monipuoliset tehtävät

Tarjoamme sinulle

Mukavat takuutunnit sopimukseen
Mahdollisuuden työsuhteen jatkumiselle myös sesongin jälkeen

Arvostamme

Aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä ja eduksi katsomme, mikäli hallitset K-ryhmän kassajärjestelmän
Kokemusta postin palveluiden tuntemuksesta

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna, joten huomioithan, että tulemme lähettämään jatkoon valituille kutsun haastatteluun sähköpostitse.

Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713

Myyjä/osastovastaava (sijaisuus) K-Supermarket Kokkola

Keski-Pohjanmaa
Kokkola
Määräaikainen ja projektityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus