Skip to main content

Myynnillinen asiakaspalvelija, Pihla Group Oy

Haemme asiakasyrityksellemme Pihla Group Oy:lle

MYYJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Keski-Suomen alueelle.

 

Etsimämme myyjä on motivoitunut ja tuloksenhakuinen persoona, joka nauttii työn tekemisestä huippuporukassa sekä haluaa kehittyä työssään päivittäin. Hän osaa asettaa oman rimansa korkealle ja työskennellä päämäärätietoisesti yhteisten tavoitteidemme eteen. Hän on työntekijä, joka tuo tiimiin oman positiivisen työpanoksensa ja johon tekemisen meininki tarttuu. 

 

Päätehtävänäsi on asiakaslupauksen täyttäminen Pihla-tuotteiden tarjouslaskennassa, myynnissä sekä asiakaspalvelussa, asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Työssäsi tulet olemaan tärkeä osa Pihlan rautakauppamyynnin tiimiä. Kommunikoit päivittäin yritys- ja yksityisasiakkaidemme kanssa monikanavaisesti. Työssäsi osaat ja opit auttamaan asiakasta valitsemaan juuri kohteeseensa sopivimmat tuotteet, niin uudis- kuin saneerauskohteissa. 

 

Työskentelet arkisin ja työajat suunnitellaan niin, että olet käytettävissä asiakkaillemme tärkeimpinä aikoina. Tulet menestymään työssä, jos tunnistat itsesi sanoista asiakaslähtöinen, tunnollinen ja tarkka. Olet lahjakas tietokoneen käyttäjä ja innokas oppimaan uusia asioita. Aiempaa kokemusta alalta emme edellytä, mutta voimme katsoa eduksi aiemman kokemuksen rautakauppa- tai rakennusalalta sekä mahdollisen ruotsin tai englannin kielen osaamisen. Työt alkavat perehdytysjaksolla kesäkuussa ja määräaikainen työsopimus solmitaan elokuun alkuun saakka. Määräaikaisuuden jälkeen valitun tekijän on mahdollista työskennellä osa-aikaisesti syksyllä 2021.

 

Tarjoamme 

  • Kansainvälisen, vakavaraisen yhtiön tuen
  • Käyttöösi Suomen tunnetuimman ikkunatuotteen
  • Tiimin tuen sekä työhyvinvoinnista huolehtivan ympäristön
  • Kilpailukykyisen, kiinteän palkkauksen
  • Yksilöllisen perehdytyksen
  • Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä
  • Tuen liikuntaan
  • Nykyaikaiset työvälineet

 

 

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten käy jättämässä hakemuksesi kautta http://go-on.likeit.fi/apply/29822229 jo tänään!

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 0401739797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Myynnillinen asiakaspalvelija, Pihla Group Oy

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus