Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä Polarn O. Pyret Lahden myymälään keikkatyöhön

Haemme lastenvaateliike Polarn O. Pyretin myymälöiden iloiseen ja vauhdikkaaseen myyjätiimiin vahvistusta. Mikäli siis olet myynnin ja asiakaspalvelun timantti; toimeentarttuva, oma-aloitteinen, visuaalista silmää ja tavoitteellisen työotteen omaava, suurella sydämellä ja sykkeellä tekevä myyjä, tule meille töihin!

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se, mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli PO.P:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, tämä saattaa olla juuri sinua varten. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Työtä tehdään keikkatyösuhteessa eli voit itse valita, milloin työskentelet. Pääset valitsemaan omat vuorosi ja mitä joustavammin pystyt työskentelemään, sitä enemmän vuoroja itsellesi saat.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mieluiten mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan.

Huomioithan, että etsimme pitkäaikaista työntekijää. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Mikäli innostuit työstä, jätä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään! Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin.

Hae paikkaa viimeistään 18.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.jaaskelainen@barona.fi

Kids Company Oy

Polarn O. Pyret on johtava ruotsalainen lastenvaatebrändi, joka on valmistanut laadukkaita ja kestäviä lastenvaatteita yli 40 vuoden ajan. Polarn O. Pyret tunnetaan korkeasta laadusta, toiminnallisista yksityiskohdista ja skandinaavisesta designista. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistetut vaatteet kestävät aikaa ja useita käyttäjiä. Polarn O. Pyretillä on verkkokaupan lisäksi 144 myymälää kymmenessä maassa, joista 17 on Suomessa.

Tutustu Polarn O. Pyretiin osoitteissa www.polarnopyret.fi ja www.facebook.com/polarnopyretfinland.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyjä Polarn O. Pyret Lahden myymälään keikkatyöhön

Barona
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja